09 avgust 2008

Nakup Canon-a EOS 450D, dvojni kit komplet

Po enoletni uporabi Canon-a S5 IS sva se z očetom odločila za skok v DSLR vode in nabavila Canon 450D kit komplet z dvema objektivoma 18-55 mm IS in 55-250 mm IS. Ker sva Canonu S5 že toliko dorasla, naju je zmeraj bolj začel motiti vse prevelik šum in premalo ostre slike. Že dolgo časa sva opazovala in se informirala o DSLR fotoaparatih in pasteh le-teh, zato sva z nakupom omahovala do danes. A danes zjutraj sva na pošti dvignila kit komplet, katerega sva čakala dva tedna, zaradi nedobavljivosti objektiva 55-250 IS. Čeprav je aparat na tržišču že nekje od januarja, sem se vseeno odločil objaviti par fotk, tako zaradi lepšega.


Škatla s kit kompletom. Kje je bila nabavljena pa se dovolj dobro vidi, tudi tokrat jih lahko pohvalim, saj so se držali obljubljenega roka.Body Canon EOS Digital 450D.


Pa še zadaj.


Škatla z objektivom Canon 55-250 IS. Ker je tole vstop v DSLR svet in sva v njem še začetnika, sva se odločila za nakup tega dvojnega kit kompleta, saj nudi dober razpon gorišnic (skupaj z Canon 18-55 IS) in dober nakup cena/kakovost. Dodatne objektive pa lahko itak naknadno dokupiš, ko ugotoviš kaj bi še potreboval.


Objektiv ki sodi že v telefoto skupino.


Poleg sva vzela še torbo Tamrac Adventure 3...


in kartico SanDisk Extreme III 4 GB.


Sedaj pa veselo brat navodila in fotkat.

3 komentarjev: