19 december 2008

HTC Touch Pro unboxing (razškatljevanje) in predstavitev

Pa je doma. Pametni touch telefon in dlančnik vedno bolj priznanega podjetja HTC. To bo prav lepo darilo Miklavža, Božička in Dedka Mraza :). No pa začnimo z odpakiranjem.


Mislim, da se s paketa jasno razbere, od kod je zadeva prišla. Bil sem najvišji ponudnik na eni izmed dražb na britanskem eBayu, kjer je tip prodajal nov, zapečaten in na Vodafone zaklenjen aparat. Priporočena letalska pošta do Slovenije je koštala 17,5 britanskih funtov.


Za trdimi platnicami zunanje škatle se je skrivala Vodafonova škatla.Drugačna oblika pakiranja, značilna za HTCjev Diamond in Touch Pro telefon.Osnovne informacije o telefonu.Znotraj Vodafonovega ovoja se nahaja originalna HTC-jeva škatla, črne mat barve, še tovarniško zapečatena.
Poleg hitrih navodil nas na vrhu te škatle pričakata še dva CD-ja z navodili in Microsoftovimi programi.Takoj pod zaščitnim papirjem pa... OlalaPa si oglejmo še zadnjo plat. Diamondovsko oblikovan zadnji pokrovček, luknja za varnostno vrvico, fleš in 3.2 MP AF kamera domujejo tukaj.Osnovna oprema. Usnjen zaščitni etui (nogavička), HTC USB kabel, slušalke HTC...britanski adapter za štrom, polnilec ter akumulator.3.7V, 1340 mAh Li-Ionski akumulator.In še čisto na dnu garancijski podatki ter informacije o programski opremi.Zadeva v roki. Nekoliko težji je kot sem pričakoval, drugače pa precej robusten in zame zelo uporabnih dimenzij. Malo večja debelina zaradi tipkovnice me sploh ne moti.
Pod zadnjim pokrovčkom se skriva prostor za baterijo, zgoraj pod kamero na levi microSD slot, za kartice do 16 GB, ter na desni slot za SIM kartico.
Prvi zagon, nameščanje osnovnih reči (najbrž tudi TouchFLO vmesnika) in reboot.Po ponovnem zagonu pozdravni Vodafonov logotip in zagon Windows Mobile 6.1 sistema.

Kaj več pa naslednjič, med drugim tudi nekaj must have aplikacij.2 komentarjev:

Mihael pravi ...

zelo lepo :) jst bi si tudi kaj takega zaželel za konec leta...

Matej (mat3) pravi ...

Ni problema, samo dnar na mizo in zrihtamo še tebi :)