23 november 2007

Total TV satelitska Tv v Sloveniji

Včeraj sem prejel domov paket s satelitskim sprejemnikom ECHOLITE CDVB 5668, katerega sem v najem in z opcijo plačila mesečne naročnine ponudniku Total TV, naročil pri ANTENE ZUPANČIČ. Predhodno sem od trgovca prejel vse papirje, plačal odkupnino, in izpolnjeno pogodbo ter obrazce poslal nazaj. Seveda moram pohvaliti njihov odnos in tudi hitrost, saj sem sprejemnik prejel v najkrajšem možnem času.


Paketek s sprejemnikom na naši mizi.Daljinec, Scart kabel, navodila ter kopija pogodbe


Zadnji del sprejemnika z lnb vhodom, loop out konektorjem, dvema Scart konektorjema, chinc konektorji, antenskima konektorjema, spdif in telefonskim priključkom. Vse skupaj za tak tipski, "cenen" sprejemnik niti ni tako slabo.


Tu še bistvo paketa, VideoGuard kartica za odklep Total TV paketa, katera je bila ob prevzemu že aktivirana s strani prodajalca.

Naj tudi omenim da paket deluje kot mora, tako da že lahko spremljam Pop-Tv, Kanal A, Tv-3 in vse ostale programe preko satelita Eutelsat 16 E. Seveda bo verjetno potrebna za tiste resnejše sat mojstre povezava sprejemnika s katerim zmogljivejšim sat sprejemnikom, kar je mogoče preko Loop out konektorja na tem sprejemniku. Lahko pa rečem, da v tem kompletu dobite vse tiste programe, ki bodo večini popolnoma zadostovali, pa tudi seznam programov se samo še širi. Naj dodam, da sem imel satelitsko anteno, LNB-je, Diseq stikalo in vse kable že doma, tako da je bil paket zame še ugodnejši, ker nisem potreboval te opreme. Vse ostale pogoje, komplete ter možnosti pa si preberite na uradni strani ponudnika Total TV in seveda na straneh ANTENE ZUPANČIČ.

10 komentarjev: