31 december 2006

Srečno novo leto null null 7 in polhnu evrov

Vsem obiskovalcem spletne strani in spremljajočega bloga želim veselo, srečno, zdravo, bogato... novo leto 2oo7.

Pa pazte nase !

30 september 2006

Nova galerija Vrhpolja pri Vipavi

Prenovil sem galerijo fotografij Vrhpolja pri Vipavi, moje vasi, dodal sem nekaj novih slik ter prenovil stil galerije.

04 september 2006

Class 1 Powerboat VN Slovenije Piran - Portorož

Med vikendom, ki je za nami, od 1.9 do 3.9.2006, je v Piranskem zalivu potekalo elitno tekmovanje motornih čolnov razreda Class 1. Bilo je kaj videti, tudi zanimanja je bilo veliko in celoten del med Piranom in Portorožem je bil še bolj poln, kot na vrhuncu poletne turistične sezone. Večino so razočarale le previsoke cene vstopnice za tribuno, ki so znašale vrtoglavih 8700 Sit za enodnevni ogled tekmovanja. Drugače pa je bila organizacija dobra in tudi če nisi kupil karte si imel kaj videti (pa za ograjo) :)

Zmagovalna ekipa dirke in 1. štartni položaj, Spirit of Norway




16 avgust 2006

Fotografije rib v ribniku

Dodan je opis in predstavitev rib v mojem ribniku ter izgled samega ribnika sedaj, ko je trava zrasla in je temperatura vode večino časa nad 20 stopinj Celzija.

11 avgust 2006

IE Tab dodatek (Add-on) za Firefox

Za tiste, ki se kljub nameščenemu Firefox brskalniku, ne morete odvaditi uporabe Internet Explorer-ja oz. ga na nekaterih straneh za njihovo pravilno delovanje celo morate imeti, najdete na tem naslovu: https://addons.mozilla.org/firefox/1419/ dodatek IE tab za Firefox, kateri vam omogoča poganjanje Internet Explorer-ja znotraj Firefox-a. Koristen in delujoč dodatek za konkurenčni brskalnik.