01 april 2013

Rally Rebenland 2013

V soboto, 23.3.2013, smo otvorili letošnjo rally sezono, saj smo se udeležili rallyja Rebenland v sosednji Avstriji. Potekal je takoj čez mejo pri Mariboru, v okolici kraja Leutschach. Žal smo bili priča tudi hudi nesreči avstrijske posadke v Mitsubishi Lancerju EVO IX, ki pa se je kljub helikopterskemu prevozu v bolnišnico na srečo dobro končala.

Na rally smo se odpravili z najetim avtomobilom podjetja GO-RENT. Lastnik nam je kot bivši slovenski rally dirkač nudil ugodno ceno.

Kljub mrazu (temperature so se gibale okrog 0 stopinj Celzija in manj) ter celo rahlemu sneženju na HP1, smo na rallyju uživali v atraktivnih vožnjah vseh posadk, med njimi tudi tremi slovenskimi. Več informacij je na voljo na uradni strani rallya Rebenland 2013. Vtise o dogajanju pa lahko podoživite v spodnji foto galeriji in video posnetku iz rallyja. Naslednji na seznamu je rally Lavanttal, enako v Avstriji, ki pa bo štel tudi za slovensko državno rally prvenstvo. Po napovedih naj bi se ga udeležilo 27 naših posadk, skupno pa so prijavljene kar 103 posadke !

















0 komentarjev: